ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2018 17:03 EET | Updated 06/12/2018 17:53 EET

Ρόδος: Βίντεο με τη συνάντηση της φοιτήτριας με τον έναν κατηγορούμενο

Βίντεο- ντοκουμέντο με τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο συναντά τον έναν από τους κατηγορούμενους δημοσιεύει η «Δημοκρατική» της Ρόδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε εξέλιξη είναι νέος κύκλος ερευνών, με τους αστυνομικούς, μετά από κατευθύνσεις που έδωσε ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων (ο 19χρονος Αλβανός), να βρίσκουν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, ρούχα της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο στο εξοχικό όπου έγινε η επίθεση. Στο σπίτι έχουν γίνει εκτενείς έρευνες για συλλογή στοιχείων- από αίμα και βιολογικό υλικό έως δακτυλικά αποτυπώματα. Επίσης, έχουν βρεθεί τσιγάρα, χρήματα, ποτήρια, ένα laptop της 21χρονης και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής», πιθανολογείται ότι η έρευνα που προκλήθηκε με αφορμή την δολοφονία θα έχει και συνέχεια σε άλλα επίπεδα καθώς από καταθέσεις που έχουν ληφθεί φέρεται να προκύπτει η διάπραξη άλλων ποινικών αδικημάτων από πλείονα πρόσωπα- ενώ υφίστανται καταθέσεις που την φέρουν να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και στο παρελθόν.