Ρωσικά τρολς την έπεσαν στη Lady Gaga - «Δώσε πίσω τον Μπράντλεϊ στην Ιρίνα»

Έχουν σχολιάσει σε όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram!

Και ξαφνικά, το Instagram της Lady Gaga γέμισε σχόλια στα ρωσικά. Και όλοι θίγουν ένα θέμα: τον χωρισμό του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ. Συμπατριώτες της Ιρίνα αποφάσισαν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και την πέφτουν στην Lady Gaga μέσω του Instagram, απαιτώντας να… επιστρέψει τον Μπράντλεϊ στην Ιρίνα.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο και όλοι αναφέρουν ότι η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ζευγάρι, παρόλο που κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Η πλειοψηφία των σχολίων σε φωτογραφίες της Gaga είναι από ρωσικά προφίλ και τα σχόλια γίνονται στα ρωσικά. Μάλιστα έχουν φροντίσει να σχολιάσουν σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

«Μην έρθεις ποτέ στην Ρωσία, σκρόφα!» έγραψε κάποιος ενώ πολλά είναι τα υποτιμητικά σχόλια, ότι η Ιρίνα είναι σαφώς πιο όμορφη από εκείνη. Τύπου «τα πόδια της Ιρίνα είναι πιο μακριά από τα δικά σου».

Σχόλια έχουν γίνει ακόμα και παλιές φωτογραφίες, του Οκτωβρίου του 2018 που ανέβαζε φωτογραφίες με τον Μπράντλεϊ για να προμοτάρει την ταινία «A Star Is Born» και συμπρωταγωνίστησαν και άρχισαν όλες οι φήμες περί σχέσης.