ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/06/2015 09:56 EEST | Updated 29/06/2015 11:48 EEST

Σαμαράς: Κόκκινη γραμμή σε άμεσο κίνδυνο η υπεράσπιση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη

Eurokinissi

Η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης αποτελεί κόκκινη γραμμή για τη ΝΔ, επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια θέση που «στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος».

Αφού σημείωσε, ότι γνωρίζει πως και ο κ.Παυλόπουλος συμφωνεί με αυτή την θέση, συνέχισε λέγοντας «οφείλω, όμως, να σας πω ότι αυτή τη στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η "κόκκινη γραμμή" βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» και κατέληξε τονίζοντας, πως «γι' αυτόν τον λόγο θέλησα να σας δω σήμερα και επ΄αυτού να συζητήσουμε».

«Την άλλη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όπως σημείωσε ο κ.Παυλόπουλος «η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από την κοινή προσπάθεια όλων, που τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία».Μάλιστα, επισήμανε ότι «αυτό το διακύβευμα, το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός».

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post