Σάμιουελ Λ. Τζάκσον: Το λάθος στην αφίσα του νέου Σπάιντερ Μαν και η εκρηκτική αντίδραση στο Instagram

Πολύ θυμωμένος με το εικαστικό αποτέλεσμα.
Jacopo Raule via Getty Images

Η νέα ταινία του Σπάιντερ Μαν με τίτλο «Spider - Man: Μακριά Από Τον Τόπο Του» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου στο εξωτερικό, όμως οι αφίσες ήδη κοσμούν τους δρόμους του Χόλιγουντ.

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, υποδύεται τον Νικ Φιούρι στην ταινία της Marvel και από ότι φαίνεται δεν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του υλικού προώθησης του νέου Σπάιντερ Μαν. Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον εντόπισε ένα σημαντικό λάθος στην αφίσα και το σχολίασε στο Instagram.

«Ααα! Τι στο γ**** συμβαίνει εδώ;», έγραψε ο Τζάκσον στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε και δείχνει τις δυο αφίσες στις οποίες στη μια το κάλυμμα του ματιού βρίσκεται στα δεξιά και στην άλλη, στα αριστερά.

Η Πον Κλεμεντιεφ που υποδύεται τη Μάντις στις ταινίες «Guardians of Galaxy», σχολίασε με εικονίδια που γελάνε, ενώ η Νία Λονγκ έγραψε «χαααα».

Η νέα ταινία Σπάιντερ Μαν έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του Φιούρι στην ταινία, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιούλιο για να δουν την εξέλιξη του Φιούρι.

Πηγή: USA Today