ΔΙΕΘΝΕΣ
10/02/2020 11:30 EET | Updated 10/02/2020 11:39 EET

Samsung: Παρουσίασε νέο αναδιπλούμενο κινητό σε διαφήμιση-έκπληξη στα Οσκαρ

Εντυπωσίασε το νέο Galaxy Z Flip.

Reuters

Η Samsung, ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο, έδωσε μια γεύση από τα νέα τετράγωνα πτυσσόμενα κινητά της τηλέφωνα, σε μια τηλεοπτική διαφήμιση - έκπληξη που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των βραβείων της Οσκαρ την Κυριακή.

Η διαφήμιση, που μεταδόθηκε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθε δύο μέρες προτού τα νέα κινητά Galaxy Z Flip, τα οποία ανοίγουν και κλείνουν κάθετα όπως τα κινητά με πορτάκι, αποκαλυφθούν σε μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Παρόλο που προβλήθηκαν αρκετά πλάνα από τα νέα smartphones της εταιρείας, τα οποία βγαίνουν σίγουρα σε μωβ και μαύρο χρώμα, ελάχιστες άλλες λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, αναμένεται να είναι λιγότερο ακριβά από το Galaxy Fold αξίας 1.980 δολαρίων, το οποίο ανοίγει σαν ένα βιβλίο και λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με καθυεστέρηση αρκετών μηνών εξαιτίας προβλημάτων στην οθόνη του.

 «Το νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο Galaxy Z Flip θα δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις για το εμπορικό σήμα της Samsung και θα την βοηθήσει να ανταγωνιστεί καλύτερα τα ακριβότερα μοντέλα της Apple», δήλωσε ο Τομ Κανγκ, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Counterpoint, προσθέτοντας ότι η Samsung είχε αναλάβει ηγετική θέση στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα όταν οι Κινέζοι αντίπαλοί της φαίνονταν να κάνουν άλματα σε αυτή την αναδυόμενη αγορά.

(με πληροφορίες από Reuters)