Σε πρώιμο στάδιο η τηλεοπτική σειρά για το LOTR. Ειναι όμως για καλό;

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Amazon ότι πρόκειται να δημιουργήσει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα δημοφιλή μυθιστορήματα του J.R.R. Tolkien «The Hobbit», «The Silmarillion» και «The Fellowship of the Ring», οι θαυμαστές των βιβλίων και κινηματογραφικών επιτυχιών, άρχισαν τις διαδικτυακές συζητήσεις για το πιθανό σενάριο της σειράς.

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη και έγκυρη ιστοσελίδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή γύρω από τον φανταστικό κόσμο του Tolkien με τίτλο «The One Ring», η επερχόμενη σειρά πιθανόν να εστιάζει σε έναν χαρακτήρα: τον Aragorn.

Πιο συγκεκριμένα, φήμες ισχυρίζονται ότι η ιστορία θα εξελιχθεί γύρω από τον νεαρό Aragorn (χαρακτήρα που στην κινηματογραφική τριλογία υποδύθηκε ο Viggo Mortensen). Σε μια σειρά μηνυμάτων στο Twitter, οι ιδρυτές της ιστοσελίδας έγραψαν τις πιθανότητες μιας τέτοιας τροπής της υπόθεσης του τηλεοπτικού LOTR, μαζί με σενάρια της πλοκής που μπορεί να πάρει η ιστορία.

«Από το πρώτο Δελτίο Τύπου γνωρίζουμε ότι η σειρά LOTR δεν θα είναι επανέκδοση των γεγονότων του πολέμου του δαχτυλιδιού. Αντί αυτού, θα υπάρχουν σημεία αναφοράς στην ιστορία», γράφει ένα τουίτ.

Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την Amazon, καθώς η σειρά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής, οπότε μέχρι στιγμής η νέα είδηση για τη σειρά παραμένει αποτέλεσμα συζητήσεων των θαυμαστών και συνεπώς πρόκειται για φήμες. Όσο περνάει ο καιρός, θα μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για τη σειρά.

Πηγή: Empire Online