ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/07/2018 13:45 EEST

Συμπληρωματική δικογραφία για την 54χρονη που τραυμάτιζε βρέφη στα νότια προάστια

Eurokinissi

Συμπληρωματικά στοιχεία συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου για την υπόθεση της 54χρονης, η οποία συνελήφθη έξω από εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου κατηγορούμενη για τον τραυματισμό βρεφών.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν συμπληρωματική δικογραφία για τρία ακόμα περιστατικά. Το υλικό θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ, η 54χρονη εξετάστηκε από ψυχιάτρους και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Κατά συνέπεια, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ίδρυμα.

«Εγώ τα μωράκια τα χάιδευα... Δεν πείραξα κανένα... Δεν έχω πειράξει ποτέ κανένα...», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, η 54χρονη.

Η μαυροντυμένη γυναίκα με τα ξανθά μαλλιά εντοπίστηκε, χθες Πέμπτη, να περιφέρεται έξω από το εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι δρούσε τυχαία, με μοναδικό «σύμμαχο» τον συνωστισμό που υπάρχει σε τέτοια εμπορικά κέντρα, πλησίαζε τα μωράκια ενώ αυτά βρίσκονταν είτε στην αγκαλιά των μανάδων τους είτε στα καρότσια τους και τα τραυμάτιζε προσποιούμενη είτε τυχαία επαφή, είτε ότι τα χάιδευε.