ΔΙΕΘΝΕΣ
07/05/2018 08:36 EEST | Updated 07/05/2018 08:36 EEST

Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική. Γέμισε νερά εν πλω αλλά τελικά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος

Chris Jongkind via Getty Images

Ένα ολόκληρο πλήρωμα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βγάλει τα νερά που έχουν μπει μέσα σε ένα πλοίο προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι επιβάτες. Κι όμως, αν νομίζετε πως πρόκειται για σκηνές από τον Τιτανικό κάνετε λάθος, αφού τα εν λόγω σημειώθηκαν στο ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου που έπλεε στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του New York Post, το ατύχημα συνέβη εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα πυρόσβεσης του Carnival Dream, ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω για πέντε ημέρες.

Σε μια γραπτή δήλωση η εκπρόσωπος της εταιρείας, Annemarie Mathews, τόνισε πως το πλήρωμα χρειάστηκε περίπου έξι ώρες για να βγάλει το νερό έξω. Στο πλοίο επέβαιναν περίπου 100 άτομα.

«Οι υπάλληλοι μας κινητοποιήθηκαν άμεσα και καθάρισαν τα νερά που προέρχονταν από το σύστημα πυρόσβεσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση των επιβατών και τους ζητάμε συγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Mathews.

Η υπεύθυνη διευκρίνισε παράλληλα πως η ακτοπλοϊκή εταιρεία θα αποζημιώσει όπως πρέπει τους επιβάτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Τελικά το κρουαζιερόπλοιο και οι επιβάτες έφτασαν σώοι στη Νέα Ορλεάνη.

Sponsored Post