ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/09/2018 11:32 EEST | Updated 21/09/2018 13:03 EEST

Βιασμός στο Ζεφύρι: Ο δράστης δεν έχει ούτε… ηλικία ούτε ταυτότητα

Eurokinissi-

Δυσκολία ακόμα και να διαπιστώσουν την ηλικία του έχουν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 22χρονης στο Ζεφύρι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε αστυνομική ταυτότητα. Έτσι, θα δηλωθεί η ηλικία του κατά δήλωσή του. «Είναι είτε του 59, είτε του 60 είτε του 63 γεννηθείς. Όσο απίστευτο και να ακούγεται δεν είχε αστυνομική ταυτότητα», λέει χαρακτηριστικά αστυνομικός της Ασφάλειας.

Ο Ρομά συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατονομάστηκε ως δράστης από το θύμα, ενώ έχει βρεθεί γενετικό υλικό στα ρούχα της κοπέλας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί ξανά για βιασμό στην ίδια περιοχή. 

 

Το θύμα, που είναι 22 ετών, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στις 12 Σεπτεμβρίου σε χαντάκι στο Ζεφύρι και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η νεαρή γυναίκα συνήλθε από το κώμα στις 18 Σεπτεμβρίου.