ΔΙΕΘΝΕΣ
15/12/2020 10:04 EET | Updated 15/12/2020 10:10 EET

Συγνώμη ζητά η αδερφή της Κέιτ Μος για το βίντεο με το γαλλικό φιλί και τα "είμαι superspreader"

Το Instagram live (NSFW) της 22χρονης και των φιλενάδων της προκάλεσε τους χρήστες των social media. Τώρα δηλώνει: "Είμαι νέα και χαζή, ακόμη μαθαίνω..."

zz/KGC-211/STAR MAX/IPx

Η Λότι Μος, είναι η 22χρονη αδερφή του διάσημου, super model των 90s Κέιτ Μος τα βήματα της οποίας ακολουθεί, κάνοντας καριέρα στο ίδιο χώρο.

Και αν και ίσως να μην ήταν ευρέως γνωστή, μετά το live video που ανάρτησε στο Instagram σίγουρα την έμαθαν πολλοί περισσότεροι αν και όχι για το καλύτερο δυνατό λόγο. 

Η Λότι Μος στο βίντεο αυτό εμφανίζεται να διασκεδάζει με φίλες της στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου. Το πρόβλημα είναι πως η παρέα -αν και δεν παραβιάζει ξεκάθαρα τα μέτρα που ίσχυαν μέχρι χθες στο Λονδίνο- δεν προσπαθεί να τηρήσει αποστάσεις αλλά κανει επιδεικτικά το ακριβώς αντίθετο, γεγονός που εξόργισε πολλούς χρήστες των social media όπως και τα όσα ακολούθησαν στο live.

Τα κορίτσια της παρέας φωνάζουν «είμαστε superspreaders, διασπείρουμε την Covid-19» και μάλιστα κάποια στιγμή η Λότι Μος για να προκαλέσει προφανώς ακόμη περισσότερο δίνει ένα γαλλικό φιλί με μια από τις φίλες της. Η Λοτι Μος έχει δηλώσει πως είναι pansexual. 

 

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχθηκε, η Λότι Μος ανάρτησε ένα κείμενο, ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη για την συμπεριφορά της και την ανάρτηση επικαλούμενη τα νιάτα της. 

Στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει: «Ήθελα απλά να σας πω από εδώ ότι λυπάμαι πολύ που είπα ότι είμαι super spreader- κάποιος στο live μας πετάχτηκε και το είπε κι εγώ τις επανέλαβα τις λέξεις ως αστείο, αφού γνωρίζω πως δεν είμαι και δεν θα επικροτούσα ποτέ κάποιον που μεταδίδει εν γνώση του έναν τόσο σοβαρό ιό. Ήμουν έξω για φαγητό με 4 φίλες μου, 3 από τις οποίες ζουν μαζί. Η έξοδός μας συμμορφωνόταν με τις οδηγίες της κυβέρνησης- καθώς ζω μόνη-καθώς επιτρέπεται η κοινωνική φούσκα τεσσάρων ατόμων. Κατανοώ ότι αυτό που έκανα αναστάτωσε και προσέβαλε πολλούς ανθρώπους και θα ήθελα να απολογηθώ για το αναίσθητο αστείο μου. Είμαι ακόμα νέα και χαζή και ακόμη μαθαίνω. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο, και αυτήν την τρελή και γεμάτη αβεβαιότητα περίοδο θα έπρεπε να προσέχω περισσότερο τα λόγια μου».