ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/07/2018 09:55 EEST | Updated 30/07/2018 10:13 EEST

Σκυλάκι επιβίωσε από τη φωτιά στο Μάτι επειδή κρύφτηκε μέσα σε φούρνο όπου έμεινε κρυμμένο μέχρι το να βρουν

Εκατοντάδες ζώα συγκαταλέγονται σε μια πολύ διαφορετική άγραφη λίστα των θυμάτων στην Ανατολική Αττική. Κατοικίδια που οι κηδεμόνες τους πέθαναν ή δεν πρόλαβαν να τα απομακρύνουν, άλλα που ήταν μόνα τους σε εξοχικά και πάρα πολλά που απλά ζούσαν ελεύθερα στην περιοχή.

Και αν και κανείς δεν κρατά λογαριασμό η προσπάθεια για να εντοπιστούν όσο περισσότερα ζώα βρέθηκαν αβοήθητα ήταν μακρά και επίμονη ήδη από τις πρώτες ώρες που ξέσπασαν οι φωτιές και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, προκειμένου να βρεθούν όσα ζώα έχουν ανάγκη. 

Όπως γράφει λοιπόν το Ζοοsos.gr κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας αναζήτησης στο Μάτι φιλόζωοι εντόπισαν έναν σκυλάκι κρυμμένο μέσα στον μέσα στον φούρνο (BBQ) ενός καμένου σπιτιού.

Το ζώο βρέθηκε από την Άρτεμις Κυριακοπούλου η οποία τράβηξε και σχετικό βίντεο το ποίο αναρτήθηκε στην σελίδα της στο Facebook. 

Το σκυλάκι, που έφερε εγκαύματα, ήταν φοβισμένο και πεινασμένο μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινικό στο Πικέρμι ενώ εντοπίστηκε και ο αδερφός του που βρίσκεται επίσης στο κτηνιατρείο. 

Πηγή: Zoosos.gr