ΔΙΕΘΝΕΣ
10/06/2018 13:48 EEST

Σκύλος ή Λύκος; Εντοπίστηκε παράξενο ζώο που προκαλεί σάλο στην Πολιτεία της Μοντάνα

Ένας κτηνοτρόφος από την πόλη Denton πυροβόλησε και σκότωσε ένα ζώο που βρέθηκε στα κτήματά του και κάλεσε τις Αρχές όπως ορίζει ο νόμος. Όταν εκείνες έφτασαν, δε μπορούσαν να καταλάβουν τι ζώο ήταν αυτό που αντίκριζαν. 

«Πρόκειται για ένα θηλυκό θηλαστικό που φαίνεται μέχρι στιγμής να ανήκει στην κατηγορία των κυνοειδών, η οποία περιλαμβάνει σκύλους, αλεπούδες, κογιότ και λύκους», αναφέρει αξιωματικός 

 Το ζώο δε φάινεται να ταιριάζει με το προφίλ λύκου ή σκύλου. Εκπρόσωπος των Αρχών αναφέρει ότι ίσως πρόκειται για υβρίδιο, δηλαδή διασταύρωση των δύο ειδών.

Έχουν αποσταλεί ήδη δείγματα DNA για εξακρίβωση σε εργαστήριο του Όρεγκον, αλλά τα αποτελέσματα θα βγουν σε μερικές εβδομάδες.

 Η αμερικανική έκδοση της HuffPost ρώτησε στο Twitter τον εκκεντρικό καλλιτέχνη Zardulu αν έχει σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς στο παρελθόν έχουν γίνει viral πολλές fake ειδήσεις του όπως «Μια ιγκουάνα σε τουαλέτα στο Μαιάμι», «Τρισδιάστατο ψάρι στο Μπρούκλιν» αλλά και το «Ποντίκι με την πίτσα». «Αν δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε ξανά», απάντησε ειρωνικά εκείνος.

 

Μένουμε να περιμένουμε κάποιες εβδομάδες επομένως για να βεβαιωθούμε αν πρόκειται για hoax και αν όχι, τι ζώο είναι επιτέλους το πλάσμα αυτό.

 

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost 

 

Sponsored Post