Σκύλος εγκαταλείπεται από τον ιδιοκτήτη του λόγω του «άσχημου» προσώπου του, αμέσως υιοθετείται και είναι πάλι χαρούμενος

Instagram/Beauxtoxthedog

Ο Beaux Tox, το Labrador Retreiver που γεννήθηκε με μια παραμόρφωση στο πρόσωπό του και στη μέχρι τώρα ζωή του αντιμετώπισε συνεχή απόρριψη και παραμέληση λόγω αυτής, βρήκε στον νέο του ιδιοκτήτη, έναν πολύ καλό φίλο.

Ο Beaux στριμώχτηκε στην κοιλιά της μητέρας του ως ένα από τα έξι κουτάβια και γι’αυτό το λόγο τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι διαφορετικά από τα αδέρφια του. «Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας, οι ιδιοκτήτες του κατά καιρούς δεν μπορούσαν να τον πουλήσουν. Έτσι τον έδωσαν για υιοθεσία», εξηγεί η νέα του ιδιοκτήτρια, Jamie Hulit.

Ο Beaux κατέληξε να ζει με έναν άνδρα ο οποίος τον αγνοούσε συνεχώς και τον άφηνε στην αυλή του σπιτιού ολομόναχο, για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο σκύλος ήταν τόσο απομονωμένος σε σημείο που οι γείτονες των πρώην ιδιοκτητών του, προσπάθησαν πολλές φορές να πάρουν το ζώο, όμως χωρίς επιτυχία. Ο Beaux ήταν μονίμως λυπημένος και άρρωστος, ώσπου έφτασε η φύλακας άγγελος Jamie. «Ήταν σε άσχημη κατάσταση, πολύ αδύνατος και αδύναμος και ήθελα να τον φροντίσω. Ήθελα να έχει μια σταθερή ζωή και ένα μέρος όπου θα ήταν το σπίτι του. Τον υιοθέτησα αμέσως από τον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του».

Το τετράπωδο είναι και πάλι ευτυχισμένο και υγιές χάρη στη νέα του φίλη και την οικογένεια στην οποία μένει τώρα. Επιπλέον, έχει αποκτήσει και μεγάλο αδερφό, το άλλο Retreiver της οικογένειας με τον οποίο είναι αγαπημένοι και παίζουν όλη μέρα.

Πηγή: Bored Panda