ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2019 18:45 EET

Σκότωσε τον σύντροφό της το 1992 - Τώρα καταδικάστηκε σε 50 χρόνια κάθειρξη

Ποτέ δεν είναι αργά.

ASSOCIATED PRESS

Η Ανέτ Κέιχιλ είναι πια γιαγιά. Τον 1992, όμως, δεν ήταν. Ήταν σε σχέση με τον 22χρονο Κόρι Γουινίκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από ροπαλιά στο σπίτι του στην Ιόβα των ΗΠΑ. Ο δολοφόνος δεν είχε βρεθεί από τότε. Πλέον, στα 56 της η Κέιχιλ καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία δολοφονίας δευτέρου βαθμού. Όταν έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, η ίδια ήταν ατάραχη, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, Associated Press. 

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όταν κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον τότε σύντροφό της με ρόπαλο του μπείζμπολ. Ο δικηγόρος της δηλώνει ότι θα προσφύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη για την ειλημμένη απόφαση. 

Οι κατηγορίες εναντίον της γιγαντώθηκαν, όταν μια γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία πως ήταν εννιά χρονών, όταν άκουσε την Κέιχιλ να ομολογεί ότι σκότωσε τον Γουινίκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς τους ξεκίνησε, επειδή η Κέιχιλ είχε βάσιμες υποψίες ότι ο 22χρονος την απατούσε με άλλη γυναίκα. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του τον Οκτώβριο του 1992.