ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/06/2019 14:46 EEST

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα

Σε ηλικία 51 ετών.

H δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη, πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 51 ετών, μετά από σύντομη, σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.  Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε.

Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του “SKAI”, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ και τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.

«Η Σοφία Χατζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της. «Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιό της Γιάννη και τους οικείους της.» 

Η κηδεία της Σοφίας Χαντζάρα θα γίνει την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.  

Sponsored Post