ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/03/2018 15:08 EET | Updated 13/03/2018 20:49 EET

Σπυράκη: Τσίπρας και Καμμένος έχουν βουλιάξει στη λάσπη της διαπλοκής

Eurokinissi

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού.  Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή» κατέληξε.

Μαξίμου: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κ. Σπυράκη

Την σύσταση η ΝΔ και η Μ. Σπυράκη να μην χρησιμοποιούν την λέξη «διαπλοκή» κάνουν κυβερνητικές πηγές.

«Η Μ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή». Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της» υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές.

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως «μοναδική λύση» η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο» τονίζουν και καταλήγουν: «είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά τους».

 

Πηγές της ΝΔ απαντώντας στην κυβέρνηση αναφέρουν τα εξής: «Στα αρχαία το έλεγαν ”εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια” και στα νέα ”όπως στρώσεις θα κοιμηθείς”…»