ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/09/2016 11:36 EEST | Updated 03/09/2016 11:36 EEST

Ινιέστα: "Οι ιστορίες της ζωής μου"

Contragr

Το "Παιχνίδι της Ζωής μου" είναι το νέο βιβλίο του Αντρές Ινιέστα στο οποίο ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας πολλές μέχρι τώρα άγνωστες ιστορίες για τη ζωή και την καριέρα του.

Μία από αυτές προκάλεσε ήδη συζητήσεις: "Ξέρω ότι φαίνεται παράξενο, αλλά σίγουρα η χειρότερη ημέρα της ζωής μου ήταν μια μέρα στη Μασία. Έτσι το ένιωσα τότε, έτσι το νιώθω και τώρα", γράφει ο Ισπανός άσος στο βιβλίο του και συνεχίζει:

"Είχα την αίσθηση της εγκατάλειψης, του χαμού, σαν να είχαν τραβήξει κάτι από μέσα μου, πολύ βαθιά μέσα μου. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή".

Θυμάται ακόμη μέσα στις πολλές ιστορίες του και τη στιγμή που τον κάλεσε ο τότε τεχνικός της Μπάρτσα, Λορένθο Σέρα Φερέρ, για να κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Τότε ο νεαρός Ινιέστα δεν ήξερε πως να μπει στο Καμπ Νου και να περάσει από τους σεκιούριτι. Ένα άτομο ξεχωριστό όμως τον βοήθησε, ήταν ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μίλησε στον σεκιούριτι και τον οδήγησε έπειτα στα αποδυτήρια!

Επίσης δεν μπορεί να ξεχάσει και μια άσχημη στιγμή το καλοκαίρι του 2010. Μετά το τρεμπλ της Μπαρτσελόνα εκείνη τη σεζόν ήρθαν δύσκολοι καιροί. "Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Δεν ήξερα γιατί, αλλά μια μέρα ήμουν χάλια. Την επόμενη το ίδιο. Κι έτσι και τρίτη μέρα και δεν καλυτέρευα. Έκανα ένα σωρό εξετάσεις και όλες ήταν τέλειες. Αλλά το σώμα και το μυαλό μου δεν με υπάκουαν. Τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία από το να μην ξέρεις τι σου συμβαίνει. Μπορεί να έχει συμβεί και σε άλλους. Ο Αντρές που όλος ο κόσμος ήξερε, ήταν "άδειος". Κι αυτό είναι πολύ σκληρό".

Πηγή:Contra.gr