ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/10/2018 15:17 EEST | Updated 10/10/2018 19:10 EEST

Σταρ του Instagram στην Τουρκία ανεβάζει φωτογραφία με το νέο ολόσωμο τατουάζ της. Και όλοι βάζουν τα γέλια

Η Naz Mila είναι μια 26χρονη, όμορφη και αισθησιακή κοπέλα με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν. Ζει στην Τουρκία όπου και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τον λογαριασμό της στο Instagram να το ακολουθούν περισσότεροι από 860.000 χρήστες. Τα δε βίντεο που ανεβάζει τελευταία στο YouTube τα βλέπουν χιλιάδες θαυμαστών της. Το αστέρι της βέβαια, άρχισε να αναδύεται μετά την συμμετοχή της σε ένα reality tv show (With Zuhal Topal»,), το οποίο «κόπηκε» πολύ γρήγορα αφού φαίνεται πως προωθούσε το σεξ έναντι αμοιβής.

Αυτή τη αφορά πάντως η Mila δεν...συζητιέται για τη συμμετοχή της σε κάποιο ανάλογο τηλεοπτικό πρόγραμμα ή για κάποια νέα προκλητική πόζα στο Instagram αλλά για το τεράστιο τατουάζ της. Και η αλήθεια είναι πως μάλλον αρκετοί θαυμαστές της (και μη) την κοροϊδεύουν γιατί είναι μια τεράστια αποτυχία.

Συγκεκριμένα η Mila, όπως γράφει η Metro,επέλεξε να κάνει τατουάζ μια φράση που χρησιμοποιείται ευρέως στη Τουρκία, μεταφρασμένη στα αγγλικά. Συγκεκριμένα ήθελε να «χτυπήσει» στο κορμί της φράση «only God can judge my mistakes and truths» (μόνο ο θεός μπορεί να κρίνει τα λάθη και τις αλήθειες μου). Ήθελε μάλιστα- όπως και έκανε- αυτή η φράση να απλώνεται στο πλαϊνό μέρος του κορμιού της και συγκεκριμένα από το σημείο κάτω από το στήθος έως το γόνατο. 

Το πρόβλημα όμως είναι πως η φράση που τελικά «χτύπησε» σε τατουάζ δεν είναι αυτή που ήθελε. Για την ακρίβεια αυτό που «διαβάζουμε» στο κορμί της είναι «I can judge a single god with my wrongs and wrongs» (μπορώ να κρίνω μοναδικό θεό με τα λάθη μου και λάθη). Η μετάφραση από το τουρκικά στα αγγλικά δεν βγάζει προφανώς κανένα νόημα και ίσως δικαίως πολλοί σχολιαστές έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η τόσο η ίδια όσο και ο tattoo artist επέλεξαν να μεταφράσουν τη επιθυμητή φράση με τη βοήθεια του Google Translate που όπως γνωρίζουμε δεν είναι το πιο αξιόπιστο.

Και κάπως έτσι η 26χρονη, αυτή τη φορά αντί να τύχει εγκωμιαστικών σχολίων έγινε στόχος περιπαικτικών σχολίων έως και χοντρής καζούρας.

View this post on Instagram

Zayifladim mi? 🤔 sizce

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

View this post on Instagram

😋😋

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

View this post on Instagram

Bikinim @esraa_butikkk @esraa_butikkk

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

View this post on Instagram

#photography @bygokhanturk

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

View this post on Instagram

Dovmem nasil 😂😂😂😂😂

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

 

Πηγή: Metro

Sponsored Post