ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/11/2015 11:02 EET

Startup Safary Athens: Δηλώστε συμμετοχή τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας

Rawpixel Ltd via Getty Images
Business People Working Office Corporate Team Concept

Το Startup Safary είναι ένα διήμερο open doors για συνεργατικούς χώρους, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, startups και εταιρείες τεχνολογίας που πραγματοποιείται με επιτυχία στο Βερολίνο και σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις, και η HuffPost Greece δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί.

Από τις 20 μέχρι τις 22 Νοεμβριου σε περισσότερους από 6 χώρους θα πραγματοποιηθούν δεκάδες εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις, παρουσιάσεις & networking events σχετικά με την ψηφιακή και την νεανική επιχειρηματικότητα.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται εγγραφή.

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.athens.startupsafary.com , βρείτε ποιά εκδήλωση σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και της εβδομάδα επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων ενώ μεταξύ άλλων τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων ,του UK Trade and Investment, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνία, ΕΣΥΝΕ, Hellenic Startup Association & του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής.