Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με όρους για τη μία υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη

Μέχρι να απολογηθεί και για την δεύτερη κατηγορία που του αποδίδεται.
sdv
sdv
MOTION TEAMMotionTeam

Ελεύθερος με όρους για τη μία υπόθεση είναι ο Στλαθης Παναγιωτόπουλος. Παράλληλα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη για την δεύτερη υπόθεση. Ο γνωστός παρουσιαστής θα συνεχίζεται να κρατείται μέχρι την απολογία του για την δεύτερη κατηγορία που του αποδίδεται.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον παρουσιαστή είναι:

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα,
  • εγγύηση 30.000 Ε
  • και εμφάνιση στο Α.Τ.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

«Παραδέχτηκε όσα έχει τελέσει και όχι όλα όσα του καταλογίζονται»

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

Πηγή: dikastiko.gr

Popular in the Community