Στο δικαστήριο ο Jay-Z για να εξηγήσει το λόγο αποφυγής κλήτευσης σχετικά με την αγορά της εταιρείας ρούχων του

Ομοσπονδιακός δικαστής εξέδωσε εντολή στον διάσημο ράπερ Jay-Z να εμφανιστεί στο δικαστήριο αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το γιατί αποφεύγει μια κλήτευση της Επιτροπής Ασφάλειας και Ανταλλαγής που διενεργεί έρευνα για μια εταιρεία η οποία αγόρασε τη συλλογή ρούχων του με τίτλο Rocawear.

Σύμφωνα με την εντολή ο σύζυγος της Beyoncé έχει υποχρέωση να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης αύριο Τρίτη για να δώσει εξηγήσεις.

Αν δεν καταφέρει να βρει δικαιολογία για το αντίθετο, ο Jay-Z θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον στις 11 Μαΐου και θα πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις της έδρας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του καλλιτέχνη-επιχειρηματία αναφέρει ότι ο ράπερ δεν είχε καμία σχέση με την οικονομική αναφορά του Iconix Brand Group ή άλλες δράσεις της, ως εισηγμένη εταιρεία.

Ο Jay-Z πούλησε την συλλογή ρούχων του Rocawear ανάμεσα σε άλλα έναντι 204 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από μια δεκαετία περίπου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ράπερ είναι ιδιώτης και «δεν θα έπρεπε να εμπλακεί στο θέμα».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)