Στους Παραολυμπιονίκες τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου δείπνου της «Καλλιπάτειρας»

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ”ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και η Πρόεδρος του κα Κατερίνα Παναγοπούλου διοργάνωσε ένα πολύ επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο στο κατάμεστο Ecali Club. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη και την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών Αθλητών για τους Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, βιομηχανικό, δημοσιογραφικό και κοινωνικό χώρο. Επίσης, παρευρέθησαν καταξιωμένοι αθλητές, αγαπημένοι καλλιτέχνες και πλήθος υποστηρικτών του έργου της ”Καλλιπάτειρας”.

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και άμισθη σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς ήταν στο χώρο από νωρίς και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσες και οι συντονίστριες όλων των παραρτημάτων του Σωματείου από όλη την Ελλάδα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Έμη Λιβανίου.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο διακεκριμένος και διεθνούς φήμης Μαέστρος Γιάννης Χατζηλοίζου συνεχίζοντας το ταξίδι και τις συναυλίες του στις 5 ηπείρους με ειδικές προσκεκλημένες την υψίφωνο Ντάρια Νταβίντοβα, την μεσόφωνο Αναστασία Μαξίμοβα και τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου. Στη συνέχεια το εορταστικό πρόγραμμα ανέλαβε η υπέροχη Ηρώ Σαία - Ξαρχάκου με τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου.

Περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι του Σωματείου απήλαυσαν το εορταστικό δείπνο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.