ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/09/2018 20:01 EEST

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πόλο η εθνική ομάδα Νέων Ανδρών

Sport24

Με μεγάλο όπλο του την άμυνα της η Εθνικής ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών συνέτριψε την Κροατία με και προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μινσκ και την Κυριακή (02/09, 18.30) θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στον τελικό.

Οι παίκτες του Τεό Λοράντου ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους.

Μετά το νευρικό ξεκίνημα που υπήρξε στον αγώνα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου με δύο τέρματα στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου οκταλέπτου έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-0 την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών. Οι διεθνείς όχι μόνο δεν κατέβασαν ρυθμούς, αλλά τους ανέβασαν κιόλας για να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-0!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο στη συνέχεια. Οι Κροάτες δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε μα αίτηση αφού ο Δαλμάρας και η αμυντική λειτουργία της Εθνικής ομάδας ήταν για σεμινάριο. Το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ με το τελικό 8-0 να ”σφραγίζει” τις προσπάθειες των αθλητών των δύο ομάδων.

Κάπως έτσι λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τους Εφήβους (Κ17) και σχεδόν ένα χρόνο από το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Κ21) ένα κράμα παικτών από αυτές τις δύο ομάδες είναι έτοιμο να διεκδικήσει την κορυφή και στην κατηγορία των Νέων Ανδρών (Κ19) στην Ευρώπη.

 

 

 

Πηγή: Sport24