ΔΙΕΘΝΕΣ
05/11/2015 05:40 EET | Updated 05/11/2015 10:01 EET

Δολοφονημένη βρέθηκε η γυναίκα του 63χρονου Δανού που έκρυβε 21 κομμάτια από γυναικεία όργανα στο ψυγείο του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του 63χρονου Peter Frederiksen ο οποίος φέρεται να διατηρούσε 21 ακρωτηριασμένα γυναικεία γεννητικά όργανα στο ψυγείο του σπιτιού του στο Bloemfontein της Νότιας Αφρικής.

Ο 63χρονος Δανός ιδιοκτήτης καταστήματος με όπλα, συνελήφθη τον Σεπτέμβριο, όταν οι αστυνομική ανακάλυψαν τα κρυμμένα ακρωτηριασμένα μέλη στο σπίτι του και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και για ακρωτηριασμό γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Η 28χρονη εν διαστάσει σύζυγός του Anna Matseliso Molise είχε οριστεί βασικός μάρτυρας καθώς υποστήριζε ότι ο πρώην σύζυγός της ακρωτηρίασε τα γεννητικά της όργανα, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ωστόσο η νεαρή βρέθηκε δολοφονημένη τον περασμένο μήνα έξω από το σπίτι της στο Maseru, την πρωτεύουσα του Λεσότο, που βρίσκεται δύο ώρες από το Bloemfontein.

Ο Frederiksen κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που γίνεται στο Πταισματοδικείο του Bloemfontein ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι «εντελώς αβάσιμες» και κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία - σύμφωνα με αυτόν - έχει σχέσεις με κομπογιαννίτες ιατρούς.

Δεν είναι γνωστό εάν αυτά έγιναν ενώ τα θύματα ήταν νεκρά ή ζωντανά. Η αστυνομία έχει ζητήσει από γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Frederiksen να προβούν σε καταγγελίες.

Τέλος να προσθέσουμε ότι η αστυνομικοί βρήκαν επίσης φωτογραφίες των ακρωτηριασμών στο σπίτι του 63χρονου για τις οποίες ισχυρίστηκε ότι τις τράβηξε στο Λεσότο.

ΠΗΓΗ: thelocal.dk

Sponsored Post