ΔΙΕΘΝΕΣ
16/11/2015 05:32 EET | Updated 16/11/2015 05:47 EET

Η ανιδιοτελής γενναιότητα του Ludo που προέταξε το στήθος του για να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Ονομάζεται Ludo Boumbas και είναι ένας από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Ο νεαρός γιόρταζε μαζί με φίλους του στο La Belle Equipe όταν χτύπησαν οι τρομοκράτες και προέταξε τα στήθη του για να σώσει μια κοπέλα η οποία παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Οι φίλοι του τρεις μέρες μετά το μακελειό, αποτίουν φόρο τιμής στην ανιδιοτελή γενναιότητα του Ludo χαρακτηρίζοντάς τον "ήρωα".

Ένας φίλος του που δεν θέλει να κατονομαστεί μίλησε στη Daily Mail: "Έπεσε μπροστά για να προστατεύσει ένα κορίτσι και "έφαγε" την σφαίρα. Και αυτή χτυπήθηκε ωστόσο είναι στο νοσοκομείο." και συμπλήρωσε: "Αγαπούσε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και πάνω απ' όλα αγαπούσε τους ανθρώπους".

Ο Ludovic μαζί με την παρέα του γιόρταζαν τα 35 γενέθλια του Houda ο οποίος μαζί με την αδερφή του Halima είναι μεταξύ των 19 ανθρώπων που σκοτώθηκαν.

Η 36χρονη ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών ηλικίας τριών και έξι ετών και κατάγεται από την Τυνησία.

Ο 48χρονος Romain Ranouil ο οποίος εργάζεται στο La Belle Equipe αναφέρει ότι αρχικά πίστευε ότι ο ήχος από τις ριπές των σφαιρών προερχόταν από την κατάρρευση μιας μεταλλικής σκάλας. "Τότε όμως είδα ανθρώπους να σωριάζονται νεκροί", είπε στη Daily Mail.

Από την πλευρά του ο 34χρονος χρηματιστής Lionel Barclay που μεγάλωσε στην περιοχή, αναφέρει: "Τουλάχιστον δέκα άτομα ήταν στην γιορτή. Ο Houda σκοτώθηκε, το ίδιο και η αδερφή του" και πρόσθεσε: “ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο Gregory επέζησε ωστόσο η σύζυγός του σκοτώθηκε από τις σφαίρες των τρομοκρατών."

Ο οδοντίατρος Jean Pierre δειπνούσε με τα παιδιά του δίπλα στο La Belle Equipe όταν έγιναν οι πυροβολισμοί. "Τρέχαμε προς το πίσω μέρος του εστιατορίου. Όλοι καλυφτήκαμε στο δρόμο. Αυτό που είδα ήταν το απόλυτο μακελειό. Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν."

Sponsored Post