ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/12/2015 08:14 EET | Updated 13/12/2015 08:23 EET

Η γυμνή γιόγκι που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram (NSFW)

Instagram

Το γυμνό έχει συχνά επικριθεί από το instagram. Πολλές διάσημες μεταξύ των οποίων η Rihanna, Chrissy Teigen, Naomi Cambell, Miley Cyrus και Kendall Jenner, είδαν το 2015 τις φωτογραφίες τους να εξαφανίζονται καθώς το instagram δεν κάνει διακρίσεις.

Υπάρχει όμως ένα κορίτσι που κάνει εντελώς γυμνή γιόγκα στο Instagram και την ακολουθούν περισσότεροι από 78.000 χρήστες του διαδικτύου.

Ο λόγος για την nude_yogagirl η οποία μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει 50 ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο λογαριασμό της. Το γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram δηλώνει μοντέλο ηλικίας 25 ετών.

Αν και μίλησε στη Βρετανική Daily Mail δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά της. Ο σκοπός του λογαριασμού όπως τονίζει είναι να προωθήσει την ομορφιά του σώματος και να περάσει μηνύματα για την αποδοχή του, τη φυσική άσκηση και την ευεξία, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για πιο ευτυχισμένη ζωή.

H γυμνή γιόγκι παραδέχθηκε ότι είχε ορισμένες ατυχίες καθώς το Instagram έχει αφαιρέσει μόλις τρεις από τις φωτογραφίες της και αυτό εξαιτίας δικού της λάθους. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, δεν έχει δείξει ποτέ τη θηλή του στήθους της και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα όρια του full frontal.

"Ήθελα να κάνω τις φωτογραφίες να φαίνονται πολύ απλές και μινιμαλιστικές. Σκέφτηκα ότι το μαύρο και άσπρο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα" είπε στο New York Magazine.Το ασπρόμαυρο θεωρείται πιο ήπιο και οι σκιές μπορούν εύκολα να καλύψουν τα μέρη που μπορεί να προκαλέσουν τη λογοκρισία. Επιπλέον, η ίδια εκτιμά πως το έγχρωμο γυμνό είναι πιο "επιθετικό" οπτικά και προκαλεί περισσότερα reports.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το αγόρι της 25χρονης και περνάνε μια σχετική επεξεργασία πριν δημοσιευτούν.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Sponsored Post