ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/12/2015 09:25 EET | Updated 12/12/2015 09:31 EET

Αυτά είναι τα πιο γνωστά μέλη της μυστικής αδελφότητας Skull and Bones

Η αδελφότητα Skull and Bones (κρανίο και οστά) ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο Yale από τον William H Russell. Ο ιδρυτής της είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και μυήθηκε στους Illuminati την πιο γνωστή μασονική οργάνωση έως και σήμερα και είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt.

Το σύμβολό της είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322 ο οποίος σχετίζεται με το θάνατο του Αθηναίου ρήτορα Δημοσθένη.

Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του YALE τον οποίο ονόμαζαν "ο τύμβος" (The Tumb), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα.

Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης υπήρξαν ο George Bush καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών.

Άλλα γνωστά μέλη είναι οι Harold Stanley της Morgan Stanley, ο Frederick W. Smith δημιουργός της FedEx αλλά και ο Henry Luce, ιδρυτής των Life, Fortune και Sports Illustrated.

Μέσα στο κτίριο υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από κόκαλα και κρανία. Η οργάνωση αποδεδειγμένα άνοιγε τάφους και έπαιρνε τα λείψανα των νεκρών για τις τελετές μύησης και την συλλογή τους.

ΠΗΓΗ: businessinsider.com