ΔΙΕΘΝΕΣ
01/04/2016 11:30 EEST

Εικοσάχρονο μοντέλο στη Τουρκία πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από το βιασμό

Τέλος στη ζωή της έδωσε 20χρονο μοντέλο στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποφύγει το βιασμό.

Ο λόγος για την νεαρή φοιτήτρια και μοντέλο Gulay Bursali που είχε νοικιάσει με το σύντροφό της διαμέρισμα στην περιοχή Basaksehir, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης.

Το νεαρό ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα για ένα σαββατοκύριακο μέσω ενός μεσίτη, τον οποίο βρήκαν μέσα στο σπίτι το επόμενο βράδυ, ύστερα από την επιστροφή τους στο διαμέρισμα μετά από πάρτι με φίλους σε τοπικό μπαρ.

Ο μεσίτης μπήκε στο σπίτι με έναν φίλο του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να πάρει μερικά πράγματα από το διαμέρισμα.

Αμέσως μετά την είσοδο του ζευγαριού στο σπίτι, ο μεσίτης και ο φίλος του ξυλοκόπησαν το νεαρό, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια. Έπειτα κλείδωσαν την Gulay σε ένα άλλο δωμάτιο και την έγδυσαν. Η φοιτήτρια κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο για να τους απειλήσει ότι θα πηδήξει στο κενό αν δεν την άφηναν ελεύθερη.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την νεαρή κοπέλα να κρέμεται γυμνή από το παράθυρο, ενώ την άκουσαν να φωνάζει «μη με τραβάτε μέσα» και να καλεί σε βοήθεια, αναφέρει η Dailymail.

Την ώρα που η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα, ήταν ήδη αργά, καθώς η 20χρονη είχε βουτήξει στο κενό.

Ο σύντροφός της κατέθεσε τις λεπτομέρειες του συμβάντος στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν το μεσίτη και το φίλο του που εισέβαλαν στο διαμέρισμα.

Sponsored Post