ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/12/2015 04:59 EET | Updated 01/12/2015 11:44 EET

Άγρια αντιπαράθεση Χατζηνικολάου - Θεοδωράκη για τα ψέμματα... του τρίτου μνημονίου

Άγρια αντιπαράθεση παρακολουθήσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου μεταξύ του οικοδεσπότη της εκπομπής και του καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Ν. Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του "Ποταμιού" τον χαρακτήρισε "ψεύτη".

Ερέθισμα γι’ αυτή την αντιπαράθεση η επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

"Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρετε ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέμματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη", είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Αυτή η σωστή διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ.

Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε "Ντροπή σου" απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε "κρίμα, είστε και δημοσιογράφος".

Sponsored Post