ΤΟ BLOG
23/01/2015 17:54 EET | Updated 25/03/2015 07:12 EET

Ημερολόγιο εκλογών # -2

Η HuffPost Greece, μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Κάθε βράδυ ένας διαφορετικός δημοσιογράφος του Newsroom, ποστάρει για τις ημέρες των εκλογών, σε αυτό το blog, όλα όσα του έκαναν κλικ.

Amanda Schutz/Flickr

Αγαπητό ημερολόγιο

Γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία. Η επικοινωνιακή στρατηγική του φόβου δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να συμφωνήσει μαζί του και ο παλιός σύμβουλος του Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Οι εικόνες πάντως τους διαψεύδουν. Κάποιοι φοβήθηκαν πολύ

Άσε που οι δηλώσεις Σαμαρά και Στουρνάρα περί ενδεχόμενου bank run πρέπει να τρόμαξαν και τον Γιώργο Βαρεμένο. Είχε κρύψει στο ντουλάπι του σπιτιού του 10.000 ευρώ και ο καημένος έπεσε θύμα διάρρηξης. Εμ, αν φοβάσαι συνήθως την πατάς.

Κατά τ'άλλα, η συζήτηση επικεντρώθηκε και πάλι στην μεγάλη-δύναμη-που- είναι- η- Τρίτη.

Ο Σταύρος δήλωσε ταπεινά ότι θα παραχωρήσει τη θέση του πρωθυπουργού στο πρώτο κόμμα! Για να συμπληρώσει βέβαια, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση του ότι «όλες οι μεγάλες αποφάσεις θα έχουν τη σφραγίδα του Ποταμιού.

Το ΠΑΣΟΚ πάλι θεωρεί «απόλυτα εφικτό» τον στόχο της τρίτης θέσης... Σοβαρά τώρα, αυτό αναφέρθηκε στην «άτυπη ενημέρωση» που έκανε το κόμμα..

Η αισιοδοξία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κόμματος-ΔΗΠΑΡ, οφείλεται σύμφωνα με το γραφιστικό που κυκλοφόρησε στο hastag, #stoparavanpasok που δημιούργησαν οι «φίλοι του Πασοκ», στο γεγονός ότι μόνο το Πασοκ έχει «το ειδικό βάρος» που θα κρατήσει την ισορροπία για την Ελλάδα την επόμενη ημέρα. Βέβαια κάποιοι δεν έπιασαν το λεπτό αυτό χιούμορ και το γραφιστικό αποσύρθηκε από τον συγκεκριμένο λογαριασμό twitter.

Την Κυριακή δεν κρίνεται ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά ποιος θα συγκυβερνήσει με τον Σύριζα, είπε και ο Φώτης Κουβέλης. Και μετά δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι εδώ.

Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά...