ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/04/2015 03:26 EEST | Updated 24/04/2015 03:28 EEST

Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια με στόχο δικηγόρο χρυσαυγιτών

sooc

Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της δικηγόρου Χριστίνας Τσαμπάζη, συνηγόρου υπεράσπισης του Ηλία Παναγιώταρου, του ψυχίατρου Κώστα Παρασχάκη και της Θέμιδας Σκορδέλη, σημειώθηκε στα Εξάρχεια, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 17 Απριλίου 2015 μία ομάδα ατόμων, εισέβαλε στο δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ναυαρίνου στα Εξάρχεια. Οι εισβολείς προέβησαν σε καταστροφές στον χώρο και επιτέθηκαν στην ίδια τη δικηγόρο.

«Μπήκαμε στο γραφείο και αφού του κάναμε μια ωραία ‘ανακαίνιση’ επιτεθήκαμε στην φασίστρια δικηγόρο. Δόθηκε έτσι μια ελάχιστη απάντηση λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτά που πρεσβεύει αυτή και οι ομοϊδεάτες της. Η συγκεκριμένη έχει πάρει εργολαβία μια σειρά υποθέσεων εθνικιστικού-φασιστικού-παρακρατικού εσμού», γράφουν χαρακτηριστικά στο κείμενο ανάληψης της επίθεσης. Παράλληλα καλούν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου να οξύνουν της επιθέσεις τους σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Sponsored Post