ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2016 08:08 EET

Έφηβος πέθανε από υπερβολική χρήση αποσμητικού σπρέι σώματος

Fu Man Jew/Flickr
If you can't look good, smell good.

Σοκ προκαλεί στη Μεγάλη Βρετανία ο θάνατος ενός 16χρονου ο οποίος σύμφωνα με έρευνα, έχασε τη ζωή του από την εισπνοή αερίων, που προέρχονταν από το αποσμητικό του το οποίο χρησιμοποιούσε σε τεράστιες ποσότητες καθώς απέφευγε να κάνει μπάνιο.

Ο λόγος για τον 16χρονο Thomas Townsend ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στο παιδικό του δωμάτιο στις 29 του περασμένου Αυγούστου στο Folkestone.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που έλαβε χώρα στο πταισματοδικείο του Folkestone έγινε γνωστό ότι η αστυνομία βρήκε στο δωμάτιο του 42 μπουκάλια αποσμητικού σε σπρέι.

Σύμφωνα με την ανάκριση που έγινε για το θάνατό του, ο Βρετανός έφηβος κατέληξε λόγω των επιδράσεων του αερίου που περιείχε το αποσμητικό.

Από την πλευρά της η μητέρα του Sally Townsend μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι ο γιος της απέφευγε να κάνει μπάνιο και ότι άδειαζε μισό μπουκάλι αποσμητικό πάνω του κάθε φορά. "Μετά έβαζε aftershave. Κατανάλωνε ένα μπουκάλι αποσμητικό την εβδομάδα, αλλά δεν ήξερα ότι είχε τόσα πολλά κουτιά στο δωμάτιό του. Ήταν ένα μεγάλος συλλέκτης."

Παθολόγος ανέφερε ότι ο 16χρονος υπέστη κατάρρευση του κυκλοφορικού του λόγω του βουτανίου.

Στα πιστοποιητικά θανάτου του, πάντως,αναγράφηκε από τον ιατροδικαστή ότι ο νεαρός "ψεκάστηκε ολόκληρος με αποσμητικό και υπέκυψε στις επιπτώσεις του αερίου". 

ΠΗΓΗ: metro.co.uk

Sponsored Post