Τα εμπόδια που ξεπέρασε μια 27χρονη για να παντρευτεί τον πατέρα του πρώην της

Η σχέση τους πέρασε από πολλά κύματα, κυρίως όταν κλήθηκαν να παρουσιάσουν ο ένας τον άλλο στις οικογένειές τους.
Delia Pirvu / 500px via Getty Images

Η Σίντνεϊ Ντιν, 27 ετών, από το Οχάιο των ΗΠΑ γνώρισε τον 51 ετών σήμερα Πώλ όταν ήταν μόλις 16 ετών. Μπορεί να τους χωρίζουν 24 όλοκληρα χρόνια ωστόσο τους ενώνει η αγάπη.

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στη Βρετανική Daily Mail την ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της με σκοπό να πείσει όσους αντιδρούν στι αντιδρούν στις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας ότι ακόμα και ένα ζευγάρι που τους χωρίζουν τόσα χρόνια μπορούν να έχουν πολλή αγάπη να τους ενώνει.

Στα 16 της χρόνια η Σίντνεϊ ήταν σε σχέση με τον γιο του Πώλ. Όταν τα δύο παιδιά χώρισαν η Σίντνεϊ συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του και να περνάει χρόνο με τον ίδιο και την οικογένειά του. Μέρα με τη μέρα τα αισθήματά της άρχιζαν να αλλάζουν προς τον Πώλ, τον πατέρα του πρώην της. Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας και των φίλων τους το ζευγάρι ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και το 2016 παντρεύτηκαν.

«Είναι το μόνο άτομο που έχω κάνει σεξ και είναι ο καλύτερος. Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω το σεξ με άλλες σχέσεις, επειδή είναι ο πρώτος μου» λέει στην Daily Mail.

Η 27χρονή παραδέχεται ότι η σχέση τους δεν είναι μια τυπική, παραδοσιακή ρομαντική σχέση, επιμένει όμως ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. «Δεν περίμενα να ερωτευτώ τον Πώλ καθώς γνωριστήκαμε παράξενα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τον ερωτεύτηκα».

Η σχέση τους πέρασε από πολλά κύματα, κυρίως όταν κλήθηκαν να παρουσιάσουν ο ένας τον άλλο στις οικογένειές τους, που δεν μπορούσαν να δεχτούν το παράταιρο ταίριασμά τους. «Η μητέρα μου ήξερε ήδη τον Πώλ και από τις λίγες φορές που είχαν μιλήσει τα πήγαιναν καλά. Αλλά όταν της είπα ότι είμαστε ζευγάρι δεν χάρηκε καθόλου» λέει η 27χρονη.

Η 27χρονη και ο Πώλ δεν το έβαλαν κάτω. Η αγάπη τους αντί να βάλλεται γινόταν όλο και πιο δυνατή. Και η μαμά της νεαρής κοπέλας τελικά το αποδέχτηκε. «Δεν μπορούσε να δεχτεί την μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό κράτησε για περίπου ένα χρόνο. Μετά φάνηκε να το αποδέχεται και έκτοτε πάμε στο σπίτι της κάθε Σαββατοκύριακο για μπάρμπεκιου. Τώρα πια μένουμε πολύ κοντά και περνάει συνέχεια να μας δει. Μας υποστηρίζει 100% και αγαπάει πολύ τον Paul. Στην πραγματικότητα μιλάνε περισσότερο από όσο μιλάμε εμείς» λέει.

H μητέρα της 27χρονης όμως δεν ήταν η μόνη που δυσκολεύτηκε να αποδειχτεί τη σχέση τους. Εξάλλου ο Πώλ είχε και δύο παιδιά, το ένα στη ηλικία της αγαπημένης του, που έπρεπε να συνηθίσουν ότι η μητριά τους ήταν συνομήλική τους.

Τη μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετώπισε ο μικρότερος γιος του. «Για πολλά χρόνια δεν μας αποδεχόταν. Τώρα όμως που είμαστε παντρεμένοι μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Έρχεται σπίτι μας με την σύντροφό του και τα τρία του παιδιά κάθε δύο εβδομάδες για να περάσουμε χρόνο μαζί» επισημαίνει.

Και σαν να μην έλειπαν οι δυσκολίες αποδοχής τους, ήρθαν και αντιμέτωποι με ένα σοβαρό θέμα υγείας καθώς ο Πώλ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, που τον έστειλε στην εντατική για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Τότε έγινε πράξη και η παροιμία «κάθε εμπόδιο για καλό» καθώς η αναποδιά έφερε πιο κοντά τη Σίντνεϊ με τα παιδιά του Πώλ. «Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, μιλούσα στον γιο του καθημερινά και εκείνος ερχόταν να τον δει. Τώρα όλη η οικογένεια μάς στηρίζει, μας αποδέχεται και είναι στο πλευρό μας».

Μία φίλη της ήταν αυτή που της γύρισε την πλάτη και δεν αποδέχτηκε ότι ο σύζυγός της είναι μεσήλικας και τους χωρίζουν 24 χρόνια. «Δεν έκανε καθόλου παρέα μαζί μου. Μου είπε μάλιστα ότι δεν με θέλει για φίλη της εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας. Εύχομαι κάποια στιγμή οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά μπορούν να αγαπηθούν και να νοιάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να ζητήσω και μου συμπεριφέρεται υπέροχα» τονίζει.

Πηγή: Dailymail.co.uk