Τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Ashley Homestore στην Ελλάδα! Ήρθε και το γιορτάζει

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο νεόκτιστο χώρο της Αshley στο Smart Park στα Σπάτα με αφορμή την έλευση ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου στον κόσμο.
Εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα Ashley Homestore στην Ελλάδα
Εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα Ashley Homestore στην Ελλάδα

Η αμερικάνικη εταιρία επίπλων Ashley Homestore άνοιξε το πρώτο φυσικό της κατάστημα στην Ελλάδα και το γιόρτασε με ένα μεγάλο event που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 8 Νοεμβρίου.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περισσότερα από 800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες.

Μετά από 74 χρόνια παρουσίας στον χώρο του επίπλου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, η Ashley Homestore ήρθε και στην Ελλάδα κάτω από την “ομπρέλα” του Ομίλου Κωνσταντίνου, δίνοντας μας τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν.

Λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο του θεάτρου και του μόντελινγκ, δημοσιογράφοι, influencers, επιχειρηματίες, αλλά και εκατοντάδες λάτρεις του καλού επίπλου που συνδυάζει το μοναδικό design με την ποιότητα, πλημμύρισαν το πρώτο κατάστημα της Ashley Homestore, που τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ανάμεσα στα πρόσωπα της βραδιάς ήταν η Ναταλία Δραγούμη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Βάσω Κολλιδά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Στέλλα Δημητρίου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Μπέσυ Μάλφα και ο Μέμος Μπεγνής.

Το “παρών” έδωσε και ο γενικός διευθυντής στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A, Στέλιος Πετρίδης.

Εξαιρετικό φαγητό και μουσική συμπλήρωσαν αυτή τη μοναδική μέρα. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα ιδιαίτερα έπιπλα της εταιρείας, αλλά και τη μεγάλη ποικιλία της. Έπιπλα μοντέρνα, κλασικά, με μίνιμαλ γραμμές, luxurious, παραδοσιακά, urban και βιομηχανικά είναι μόνο μερικά από τα είδη που παράγει η Ashley Homestore.

Η αμερικάνικη Ashley Homestore επέβλεψε στενά και ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία της δημιουργίας του νέου καταστήματος, δίνοντας την εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν εξαιρετικά σχόλια για το κατάστημα, αλλά και για το προσωπικό.

Ο υπεύθυνος της Ashley Homestore στην Ελλάδα, κύριος Βιτσαξάκης εξαιρετικά χαρούμενος με το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα αισιόδοξος, πιστεύει ότι η Ashley Homestore θα αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το ελληνικό κοινό και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή όσων ψάχνουν για ποιοτικά και διαχρονικά έπιπλα.

Το κοινό μπορεί να γνωρίσει τα προϊόντα της Ashley Homestore στη νέα πτέρυγα του εμπορικού Smart Park, στα Σπάτα Αττικής, στον πρώτο όροφο