ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/03/2019 15:08 EET

Tα Νέα Samsung Galaxy S10 είναι στον Κωτσόβολο!

Μια εντυπωσιακή μίξη από υλικά του μέλλοντος και καινοτόμα χρώματα.

Tα Νέα Samsung Galaxy S10 είναι στον Κωτσόβολο!

Tα νέα Samsung Galaxy S10 είναι άμεσα διαθέσιμα στον Κωτσόβολο σε έως 36 άτοκες δόσεις και οι τόκοι χάρισμα με το Πλάνο Δόσεων.   

Το Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e επαναπροσδιορίζει το στιλ της σειράς Galaxy S, δημιουργώντας νέα πρότυπα. Η εκτεταμένη οθόνη Infinity-O δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία ενιαίου σχεδιασμού από άκρη σε άκρη χωρίς notch, χωρίς πλαίσια. Επιπλέον, τα λαμπερά χρώματα έρχονται από το μέλλον και προσδίδουν μια φρέσκια αίσθηση.

Μια εντυπωσιακή μίξη από υλικά του μέλλοντος και καινοτόμα χρώματα. Το Galaxy S10+ ως ναυαρχίδα της σειράς διαθέτει συμμετρική οθόνη με κυρτές άκρες ενώ το γυαλί στην πίσω όψη εκφράζει ένα γεμάτο εύρος λεπτών, ιριδιζόντων χρωμάτων που ταιριάζουν με το μεταλλικό τους πλαίσιο. Το Galaxy S10+ θέτει νέα πρότυπα για τα μελλοντικά smartphones.

Tα Νέα Samsung Galaxy S10 είναι στον Κωτσόβολο!

Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες εδώ και συνδυάστε τη συσκευή της επιλογής σας με το κατάλληλο αξεσουάρ. Τα Galaxy Buds έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία μακριά από την οθόνη, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται εν κινήσει. Ενώ παράλληλα, οι γνήσιες θήκες προσφέρουν την προστασία από τις φθορές, προστατεύουν το τηλέφωνο από τις πτώσεις και τους κραδασμούς. Διαθέτουν άνετο κράτημα, με το πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Για παράδειγμα, η θήκη Clear View προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες, όπως το η απάντηση σε κλήσεις, οι λήψη ειδοποιήσεων μηνυμάτων και η ρύθμιση της μουσικής, χωρίς να πρέπει να ανοίξει το κάλυμμα.

Tα Νέα Samsung Galaxy S10 είναι στον Κωτσόβολο!

Μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην αγορά σας σε ένα από τα 94 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνώντας στο 210 2899 999.  

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, εδώ και 69 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες καινοτομίες προς όλους τους ανθρώπους. Οι 2.300 εργαζόμενοι, τα 94 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών, Κ support, παρέχει ακόμα περισσότερες λύσεις στην επέκταση της ζωής των συσκευών, ενώ με το οmni channel μοντέλο της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρικό Β2Β επίπεδο. 

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια ηγετική πολυεθνική εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με πάνω από 42.000 υπαλλήλους σε εννέα χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επικοινωνίας μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, της Σκανδιναβία και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα σωστά προϊόντα τεχνολογίας, σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ο πυρήνας των λειτουργιών πολλαπλών καναλιών μας υποστηρίζεται από ένα εντυπωσιακό δίκτυο διανομής και γραφείο προμηθειών στο Χονγκ Κονγκ και μια υπέρ-μοντέρνα μονάδα επισκευών στο Νιούαρκ του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα brands μας συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Sponsored Post