Τα πιο ξεχωριστά, δημιουργικά παιχνίδια που έχεις δει

Cozykids
Cozykids

Αν είσαι κι εσύ σαν εμένα και αναζητάς απεγνωσμένα διαφορετικά, δημιουργικά παιχνίδια για τα μικρά σου, τότε σίγουρα καταλαβαίνεις την αγωνία μου. Το να βρεις ένα παιχνίδι που να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του παιδιού, ήταν πάντα εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό, όμως, πλέον έχει αλλάξει, αφού τελευταία μπορούμε να βρούμε ακριβώς τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τα αδέρφια Βότση, ο Κωνσταντίνος, ο Χρήστος και η Χριστίνα, ξεκίνησαν το 2017 το Cozykids, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο με πρωτότυπα παιχνίδια που δύσκολα βρίσκει κανείς αλλού. “Πάντα αναζητούσαμε τη χρησιμότητα και το όφελος που υπάρχει πίσω από κάθε προϊόν, την επιπρόσθετη αξία που προσφέρει στο παιδί και στο γονιό,” μας λέει ο Κωνσταντίνος. “Έτσι ξεκίνησε το Cozykids, έχοντας κατά νου να παρέχουμε ποικιλία από τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά και είδη διακόσμησης και πολλά άλλα, συγκεντρωμένα σε ένα online κατάστημα.”

Cozykids
Cozykids

Από τη συγκεκριμένη οικογένεια, όμως, δε λείπει η σχετική εμπειρία, αφού ήταν κοντά στους γονείς και στα παιδιά 10 χρόνια νωρίτερα, μέσω των καταστημάτων FLEXA. “Ποτέ μας δεν φανταστήκαμε πως ένα κατάστημα παιδικών και μόνο επίπλων θα μπορούσε να έχει τέτοια επιτυχία,” μας λέει ο Χρήστος. “Η μεγαλύτερη χαρά μας ήταν η επιβράβευση που δεχόμαστε από το κοινό.” Σήμερα υπάρχουν πλέον 5 καταστήματα FLEXA σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Καλαμάτα.

Cozykids
Cozykids

Για την οικογένεια Βότση είναι πλέον αυτονόητο ότι ένα ηλεκτρονικό κι ένα φυσικό κατάστημα πρέπει απαραιτήτως να προσφέρουν συνδυαστικά μία ολοκληρωμένη εμπειρία σ’ εμάς, τους επισκέπτες. Μέσα από την επαφή τους με γονείς και πιτσιρίκια στα καταστήματα FLEXA, και παράλληλα μέσω του cozykids.gr, ωρίμασε σταδιακά η ιδέα ενός πρωτοποριακού, φυσικού concept store Cozykids, το οποίο αποτελεί τη φυσική συνέχεια του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Cozykids
Cozykids

Η Χριστίνα, μας διευκρινίζει “Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο concept store με πρωτότυπο σχεδιασμό, χαρούμενα χρώματα και συναρπαστικούς χώρους οι οποίοι είναι γεμάτοι με παιχνίδια, παιδικά έπιπλα και είδη διακόσμησης. Με σιγουριά μπορώ να σας πω, ότι τα παιδιά θα ξετρελαθούν με το playground, όπου μπορούν να δουν από κοντά και να παίξουν με κάποια από τα αγαπημένα τους παιχνίδια”.

Συναρπαστικά νέα, λοιπόν, για όσους από εμάς αναζητούν διαφορετικά παιχνίδια και αντικείμενα για την επίπλωση και την διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Το Cozykids.gr απέκτησε και ένα χρωματιστό φυσικό κατάστημα, το οποίο από τον Δεκέμβριο άνοιξε τις πόρτες του και μας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Μητροπολίτου Ιωσήφ 3.

Cozykids
Cozykids