ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/07/2015 12:01 EEST

Τα viral της εβδομάδας: Οι καλύτερες απαντήσεις της Siri, τα χειρότερα εφέ σε ταινίες και, φυσικά, απίθανα ζώα

Viral Nova

Αυτός που είπε ότι το καλοκαίρι ο χρόνος κυλά αργά, μάλλον δεν είχε ίντερνετ. Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στις ειδήσεις που έγιναν viral τις τελευταίες ημέρες θα δει πως όχι μόνο έγιναν πράγματα αλλά μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων: από κινήσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και ανθρώπους που έσωσαν τη ζωή ενός σκυλιού δίνοντάς του το φιλί της ζωής, μέχρι αξιολάτρευτα πλάσματα που ζουν στο βυθό της θάλασσας και μερικές από τις πιο έξυπνες απαντήσεις της Siri σε χρήστες iPhone.

Πάμε λοιπόν να δούμε πέντε από τις καλύτερες εξ αυτών. Όσο για αυτούς που εξακολουθούν να σας λένε πως το καλοκαίρι ο χρόνος κυλά αργά, κάντε τους τη χάρη και μιλήστε τους για την υπηρεσία VDSL του OTE και τις ασύλληπτες ταχύτητες που προσφέρει στους συνδρομητές της. Όχι μόνο θα τους αλλάξετε γνώμη αλλά θα τους φτιάξετε και το καλοκαίρι.

1. Εθελοντές κλείστηκαν μέσα σε ένα αμάξι υπό 40C και εξηγούν γιατί.

Κάθε καλοκαίρι οι φιλοζωικές και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις δεν σταματούν να φωνάζουν: μην αφήνετε ζώα και παιδιά μέσα σε αμάξια που καίνε από τη ζέστη, ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να αργήσετε. Αν, ωστόσο, δεν έχετε καταλάβει ακόμα πόσο σημαντική προειδοποίηση είναι αυτή, το ακόλουθο βίντεο που έγινε viral ίσως σας βοηθήσει.

Πηγή: Viral Nova

2. Το βίντεο που θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που το βλέπετε.

Πέντε αξιολάτρευτα κουτάβια ράτσας Alaskan Malamute προσπαθούν να συντονιστούν με τη μουσική που παίζει στο αυτοκίνητο που βρίσκονται, αλλά είναι κάπως περίπλοκη για τα γούστα τους. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, όμως, είναι απλά υπέροχο -και σίγουρα η ζεν στιγμή που χρειάζεσαι μέσα σε μια κουραστική μέρα.

Πηγή: Laughing Squid

3. Ένα μοντάζ με τα χειρότερα εφέ που έχει δει ποτέ ο κινηματογράφος.

Στις μέρες μας τα εφέ στις ταινίες δύσκολα ξεχωρίζουν από την πραγματικότητα. Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όμως, τα εφέ ήταν μια επίπονη διαδικασία -κυρίως για τους θεατές. Βέβαια, αν ήθελες να δεις μια καλή κωμωδία, ήταν ό,τι έπρεπε. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

The Worst Movie Special Effects Ever Compilation από worldwideinterweb

Πηγή: Laughing Squid

4. Οι 10 καλύτερες απαντήσεις της Siri σε χρήστες iPhone.

Το να τα βάζεις με τη Siri, ακόμα κι αν θέλεις να της εξομολογηθείς την αγάπη σου, σπάνια εξελίσσεται όπως θα ήθελες -ή ακόμα και όπως θα περίμενες. Ακολουθούν 10 παραδείγματα που δείχνουν ακριβώς πόσο απρόβλεπτη -και ξεκαρδιστική- μπορεί να είναι η Siri.

Πηγή: The Most 10

5. Υπάρχει ένα κουνελάκι που ζει στο σκοτεινό βυθό του ωκεανού.

Αυτό είναι το Jorunna parva και είναι κάτι μεταξύ γυμνοσάλιαγκα, κουνελιού και υποβρύχιου πλάσματος. Ακούγεται αηδία; Μια ματιά στην αξιολάτρευτα παράξενη εμφάνισή του φτάνει για να ξεχάσετε το αηδιαστικό κομμάτι και να αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους υιοθεσίας του. Κι επειδή ξέρουμε πως θα το κάνετε, το OTE VDSL είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Τόσο για να μπορείτε να ψάξετε ό,τι και όσο θέλετε σχετικά με το Jorunna parva, όσο και για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι μέσα στο σπίτι να κάνουν τις δικές τους δουλειές στο ίντερνετ χωρίς να τους «τρώτε» τη σύνδεση. Βέβαια, μόλις τους δείξετε το κουνελάκι του ωκεανού, κάτι μας λέει πως κι αυτοί για το ίδιο θα ψάχνουν.

Πηγή: Viral Nova