ΔΙΕΘΝΕΣ
31/05/2018 19:56 EEST | Updated 31/05/2018 20:00 EEST

Ταϊβάν: Πυγμάχος σκότωσε, διαμέλισε και πιθανώς έφαγε όργανα της κοπέλας του

coldsnowstorm via Getty Images

Τον γύρο των ΜΜΕ της Ταϊβάν και του εξωτερικού κάνει η είδηση του φρικιαστικού φόνου στη Νέα Ταϊπέι μιας 27χρονης, της Χουάνγκ Ι-μιν από τον 28χρονο πυγμάχο φίλο της, Γκάρι Τσου, ο οποίος την σκότωσε και τη διαμέλισε- και φέρεται να έφαγε όργανά της, καθώς αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να τα βρουν.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Taiwan News, που επικαλείται την Apple Daily, οι αστυνομικοί σε πρώτη φάση βρήκαν επτά τσάντες με τα απομεινάρια της Χουάνγκ, και αργότερα βρέθηκε μια όγδοη, η οποία περιείχε τον αριστερό μηρό της, 20 μέτρα από εκεί που ήταν τα άλλα της μέλη. Από το σύνολο των μακάβριων ευρημάτων απουσιάζουν τα εσωτερικά της όργανα.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ο Τσου να έριξε τα όργανα στην τουαλέτα, η αστυνομία δεν έχει απαντήσει εάν έχει αρχίσει σχετικές έρευνες επ’αυτού- με έναν ειδικό νεκροτομείου, ονόματι Γουένγκ, να λέει απλά πως γίνονται προσπάθειες να ανακτηθεί όλο της το σώμα. Ο Γουένγκ εκτίμησε πως, αν δεν διαπιστωθεί πως τα όργανα ρίχτηκαν στην τουαλέτα, θα είναι πιθανόν ο δράστης να τα έφαγε, δεδομένου του κτηνώδους τρόπου με τον οποίο τη σκότωσε, οπότε και θα πρέπει να γίνει εξέταση στο στομάχι του.

 

 

Η Χουάνγκ είχε θεαθεί για τελευταία φορά να τρώει μαζί με τον Τσου στις 20 Μαΐου. Ο αδελφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της για να την προειδοποιήσει για τον Τσου, ο οποίος είχε παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς σε βάρος της πρώην συζύγου του και είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε. Αφού ήταν εξαφανισμένη για μία εβδομάδα, ο αδελφός της έγραψε στο Facebook, στις 26 Μαΐου, ότι την έψαχνε, θεωρώντας πως ο Τσου την κρατούσε παρά τη θέλησή της. Ο ίδιος απάντησε μέσω Facebook, γράφοντας ότι ποτέ δεν ήταν βίαιος απέναντί της ούτε την κρατούσε παρά τη θέλησή της και προσθέτοντας ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν μαζί του.

 

 

Στη συνέχεια ανέφερε κάτι που ενδεχομένως να αποτέλεσε κίνητρο για τη δολοφονία: Το ότι του είχε πει πως χρησιμοποιούσε Tinder για one night stands και τον είχε ξεγελάσει κάνοντάς τον να νομίζει πως ήταν παρθένα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως, όταν έμαθε ότι δεν ήταν παρθένα, και ότι συνέχιζε να προσπαθεί να γνωρίσει και άλλους άνδρες, θέλησε να χωρίσει μαζί της, αλλά η ίδια τον παρακάλεσε να της δώσει άλλη μια ευκαιρία. Όπως υποστήριξε στη συνέχεια ο Τσου, «στο τέλος» δεν άλλαξε, καθώς συνέχιζε να μιλάει με άλλους, περιλαμβανομένων ξένων.

Αφού ο αδελφός της Χουάνγκ επικοινώνησε με την αστυνομία, έγιναν έρευνες στο σπίτι του Τσου στη Νέα Ταϊπέι, αλλά ο ίδιος είχε εξαφανιστεί. Παρόλα αυτά, η Χουάνγκ είχε καταγραφεί σε κάμερες να πηγαίνει μαζί του στο σπίτι στις 20 Μαΐου- και στις 22 Μαΐου ο Τσου κατεγράφη να βγαίνει με επτά σακούλες σκουπιδιών και να τις θάβει σε διάφορα σημεία σε κοντινό κήπο. Τα απομεινάρια της Χουάνγκ βρέθηκαν στις 27 Μαΐου, και στις 28 Μαΐου ο Χουάνγκ βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο. Μαζί του βρέθηκε ένα σημείωμα όπου έγραφε πως «με αδίκησε».

Sponsored Post