ΔΙΕΘΝΕΣ
26/07/2017 10:48 EEST | Updated 26/07/2017 10:48 EEST

H 25χρονη επιχειρηματίας είναι το πρόσωπο για το οποίο μιλάει η Σίλικον Βάλεϊ

Η Φάλον Φατέμι είναι μια γυναίκα που κατάφερε, όχι μόνο να επιβιώσει στην ανδροκρατούμενη Σίλικον Βάλεϊ, αλλά και να επιτύχει, ιδρύοντας την δική της νεοφυή εταιρεία.

Η καριέρα της ξεκίνησε στην ηλικία των 19, όταν ακόμα οι περισσότεροι νέοι συνήθως ακόμη σπουδάζουν. Η ίδια εργαζόταν ως οικονομική αναλύτρια για την Google και ήταν η νεότερη εργαζόμενη της εταιρείας τεχνολογίας. Έξι χρόνια αργότερα, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη πείρα και τις κατάλληλες επαφές, λάνσαρε την δική της start-up επιχείρηση με το όνομα «Node».

H εταιρεία σήμερα, Τρίτη, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, όταν ανακοίνωσε πως κατάφερε να συγκεντρώσει 16,3 εκατ. δολάρια από επενδυτές όπως η Avalon Ventures και η Canaan Partners. Η Node ξεκίνησε με μόνη εργαζόμενη την Φατέμι, όμως πλέον στελεχώνεται από 22 άτομα. Στην ουσία, η εταιρεία προσπαθεί να συνδέσει τους εκπροσώπους πωλήσεων άλλων εταιρειών με συγκεκριμένα πρόσωπα που εκτιμάται ότι θα τους ωφελήσουν.

«Στο τέλος της μέρας, το να γνωρίσεις τους σωστούς ανθρώπους, ως επιχειρηματίας, φέρνει τα αποτελέσματα που μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου», δηλώνει η ίδια η Φατέρμι.