ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/12/2019 11:24 EET

Την αποπομπή Διαματάρη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι πλέον προφανές πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού»

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη όχι μόνο για τις σπουδές που ισχυριζόταν ότι είχε, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχε, αλλά και για την πρόσληψη συμβούλου που βαρύνεται με κακουργηματικές διώξεις, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Κ. Μητσοτάκης ή αποπέμπει τον Α. Διαματάρη ή επιβεβαιώνει πως κάνει τα στραβά μάτια ακόμα και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων»» υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου τονίζοντας ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών «έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση».


 Αφορμή για τη νέα επίθεση στον Α. Διαματάρη είναι σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο αποκαλύπτει πως ο Α. Διαματάρης προσέλαβε πριν λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος. Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο Τ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ.


«Είναι πλέον προφανές πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του Α. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο Κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων»» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.