ΔΙΕΘΝΕΣ
14/11/2019 09:01 EET | Updated 14/11/2019 11:21 EET

Την ώρα της Παραπομπής Τραμπ, νομοθέτης «αποκαλύπτει» μέσω Twitter ότι ο Επστάιν δεν αυτοκτόνησε

Οι θεωρίες συνωμοσίας στα καλύτερά τους.

Ένα μέλος του Κονγκρέσου από την Αριζόνα, ο Ρεπουμπλικανός Πολ Γκοσάρ, άρχισε να «σπαμάρει» μέσω Twitter, την ώρα που διεξάγονταν οι δημόσιες ακροάσεις μαρτύρων στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Αυτά που έγραψε αναμένεται να συζητηθούν, αλλά μάλλον για τους λάθος λόγους. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναρτήσεις του είχε η αυτοκτονία (;) του Τζέφρι Επστάιν, του δισεκατομμυριούχου που έχασε τη ζωή του στο κελί του, στη φυλακή της Νέας Υόρκης, μετά από αλλεπάλληλες κατηγορίες ότι είναι παιδόφιλος. Σύμφωνα με τον νομοθέτη Γκοσάρ, ο Επστάιν δεν αυτοκτόνησε. Και αυτό, το απέδειξε μέσα από... 23 tweets σε οκτώ ώρες.

Τα αρχικά γράμματα των 23 αυτών tweets «έκρυβαν το εξής μήνυμα: «Ο Επστάιν δεν αυτοκτόνησε» (EPSTEIN DIDN’T KILL HIMSELF). 

 

Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξηγήσει πως πρόκειται για σύμπτωση με... ένα ακόμη κρυπρογραφημένο μήνυμα, που αναφερόταν στην Περιοχή 51, την απόρρητη στρατιωτική βάση όπου, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η κυβέρνηση κρύβει τους εξωγήινους.

Για την ιστορία, ο Γκόσαρ είναι πιστός φαν του Τραμπ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αρέσκεται, δηλαδή, τόσο στην ξενοφορβία ( το 2018 κάλεσε την αστυνομία του Καπιτωλίου να συλλάβει όποιους παράτυπους μετανάστες που θα συγκεντρώνονταν έξω από τον Λευκό Οίκο για την ομιλία του Τραμπ σχετικά με την Κατάσταση του Έθνους), όσο και στα fake news και στις θεωρίες συνωμοσίας. 

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter άρχισαν να ειρωνεύονται τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό με αναφορές σε... εξωγήινους. «Μήπως στην Περιοχή 51 βρίσκεται το πτώμα του Επστάιν;», αναφέρει μία χρήστης. 

Sponsored Post