Τενεσί: Αστυνομικός απολύθηκε γιατί ερωτοτροπούσε με 6 συναδέλφους της, έχει τη στήριξη του συζύγου της

Ορισμένοι από τους αστυνομικούς που συνεβρέθηκε η Χολ ήταν παντρεμένοι.
RobLopshire via Getty Images

Η μικρή πόλη Λα Βερν στο Τενεσί έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τον λάθος λόγο.

Η πρώην αστυνομικός Μέγκαν Χολ βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση της ίδιας και τεσσάρων ακόμη συναδέλφων της στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Η Χολ είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με έξι συναδέλφους της, ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας. Πέρα από τη νεαρή γυναίκα, τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, ο Χουάν Λούγκο, ο Λούις Πάουελ, ο Τάι ΜακΓκάουαν και ο Σένεκα Σιλντς απολύθηκαν τον Δεκέμβριο μετά από εσωτερική έρευνα.

Μάλιστα ορισμένοι από τους αστυνομικούς που συνεβρέθηκε η Χολ ήταν παντρεμένοι. Δύο ακόμη άτομα που φέρονται να είχαν ερωτικές επαφές με τη Χολ έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Τζέισον Κόλ, δήμαρχος της μικρής πόλης, 40.000 κατοίκων, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Νάσβιλ, ανακοίνωσε την Δευτέρα (8/1) την απόλυση της Χολ και των τεσσάρων αστυνομικών.

Οι υπόλοιποι 62 αστυνομικοί του τμήματος θα υποβληθούν σε υποχρεωτική «επανεκπαίδευση» σε κανόνες ηθικής.

Ο σύζυγος της αστυνομικού, Τζεντιντάια Χολ, 28 ετών, που εργαζόταν στο παρελθόν ως δασοφύλακας του κρατικού πάρκου «στηρίζει τη γυναίκα του».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και τον Μάρτιο του περασμένου έτους αγόρασαν το πρώτο τους οικογενειακό σπίτι στο Μάντσεστερ, 80 χιλιόμετρα νότια της πόλης Μούσικ.

«Δεν ξέρω πώς το κάνει, ίσως είναι καλύτερος άνθρωπος από εμένα, αλλά προσπαθεί να σώσει τον γάμο του» δήλωσε στην εφημερίδα ο σερίφης της κομητείας Κόφι Τσαντ Πάρτιν, που είναι ο προϊστάμενος του Τζεντιντάια Χολ.

Ο Χολ, που είχε εργαστεί στο παρελθόν ως δασοφύλακας και πλέον είναι βοηθός σερίφη, αποτελεί υπόδειγμα εργαζόμενου, σύμφωνα με τον σερίφη Πάρτιν. «Βρίσκω ανεπίτρεπτα όσα συνέβησαν στο Αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αλλά εκείνος δεν παραβίασε τη νομοθεσία. Είναι το θύμα σε αυτήν την υπόθεση. Κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα», είπε ο Πάρτιν.

Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Χολ ξεκίνησε από μια ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης για τις δραστηριότητες της αστυνομικού. Η καταγγελία έκανε λόγο για πολυάριθμους εραστές της Χολ μέσα στο τμήμα και για ένα «τρίο» που είχε κάνει η αστυνομικός με τον αστυνομικό Μαλιόκο και τη σύζυγό του.

Η πρώην αστυνομικός είχε κάνει στοματικό σεξ με δύο συναδέλφους της μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες μαζί τους και, τουλάχιστον σε μία περίσταση, είχε ξεγυμνωθεί δημοσίως σε πάρτι. Παρότι έλεγε ότι διατηρούσε ελεύθερη σχέση με τον σύζυγό της, ένας από τους συναδέλφους της είπε στη Daily Mail ότι ο Χολ, γιος πάστορα, δεν ήταν σύμφωνος με τη συμπεριφορά της γυναίκας του.

Η αστυνομικός δεν έκρυψε από τους εραστές της τις «εμπειρίες» της άλλους συναδέλφους, αντιθέτως καυχιόταν για εκείνες, κάνοντας ειδική αναφορά στα «εντυπωσιακά» προσόντα ενός από αυτούς, του Λούις Πάουελ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα