ΔΙΕΘΝΕΣ
05/06/2020 09:17 EEST | Updated 05/06/2020 10:13 EEST

Μυστήριο με εξαμελή οικογένεια στο Τέξας: Βρέθηκαν όλοι νεκροί στο αυτοκίνητό τους

Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά και δύο γάτες.

Nisian Hughes via Getty Images

Τα μέλη μιας οικογένειας στο Σαν Αντόνιο, πόλη του Τέξας στις ΗΠΑ, έβαλαν τέλος στη ζωή τους μέσα στο αυτοκίνητό τους στο γκαράζ του σπιτιού τους μαζί με τις δύο γάτες τους. Ανάμεσά τους υπήρχαν τέσσερα παιδιά ηλικίας από 11 μηνών έως τεσσάρων ετών. Παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο Γουίλιαμ ΜακΜάνους είπε ότι η μυρωδιά του διοξειδίου του άνθρακα ήταν πολύ έντονη όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο. Ανέφερε ότι η αστυνομία είχε πάει στο σπίτι για έλεγχο πρόνοιας που ζήτησε ο εργοδότης του συζύγου, ο οποίος δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Η αστυνομία υποψιαζόταν σε κάποιο σημείο ότι το σπίτι ήταν πιθανότατα εφοδιασμένο με εκρηκτικά, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Δύο γάτες βρέθηκαν επίσης νεκρές στο μπροστινό κάθισμα του SUV.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία», συμπλήρωσε.  Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν ατύχημα. Οι γονείς ήταν κοντά στα 30. Ο άνδρας ήταν μέλος του στρατού.

Χαρακτηριστικό ήταν το σημείωμα που άφησαν στην μπροστινή πόρτα, το οποίο ήθελε αποκρυπτογράφηση κι έγραφε «Σώματα ή άνθρωποι μέσα, μην μπείτε» και συνέχιζε «τα ζώα βρίσκονται στον καταψύκτη». 

«Με βάση το σημείωμα που βρήκαμε, ήμασταν πολύ προσεκτικοί για να το ανοίξουμε και προσπαθούσαμε να μαντέψου τι υπήρχε εκεί πριν αρχίσουμε την επιχείρηση», ανέφερε ο αρχηγός. 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η αιτία της ειδεχθούς αυτής ενέργειας. 

 

(Με πλροφορίες από Associated Press, mysanantonio)