ΔΙΕΘΝΕΣ
05/07/2018 22:25 EEST | Updated 05/07/2018 22:31 EEST

Mητέρα πυροβολεί άνδρα που κλέβει το αμάξι της μαζί με τα παιδιά της

Ένας επίδοξος άνδρας στο Τέξας κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο μιας γυναίκας, όση ώρα εκείνη το είχε παρκάρει και είχε μπει σε μίνι μάρκετ που διαθέτει βενζινάδικο της περιοχής.

Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά, καθώς εκείνη ήδη είχε προλάβει να μπει στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Όταν εκείνος αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές της να σταματήσει, εκείνη άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και έβγαλε ένα όπλο. Τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν ελαφρά. Εκείνος λιποθύμησε και εν συνεχεία συνελήφθη. Στο αμάξι επέβαιναν και τα δυο παιδιά της γυναίκας-δύο και τεσσάρων χρονών- που δεν υπέστησαν τραυματισμούς.

«Θα ήθελα να τον είχα σκοτώσει, αν δεν το έχω κάνει ήδη» δήλωσε στην αστυνομία η 36χρονη Ricky Wright. «Του ζήτησα ευγενικά να σταματήσει και όταν αρνήθηκε, τον πυροβόλησα» συμπληρώνει. «Θα έπρεπε να είχα αδειάσει τον γεμιστήρα στο πρόσωπό του».

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα οδηγηθεί σε προφυλάκιση. Η γυναίκα έμεινε ελεύθερη. «Είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει τυχόν κατηγορίες» προσθέτουν οι αρχές.

 

Πηγή: BBC