ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
04/02/2020 11:05 EET

Θεσσαλονίκη – Μόναχο απευθείας με Lufthansa

Εναρξη των πτήσεων, τρεις φορές την εβδομάδα, από τον Οκτώβριο 2020.

Associated Press

Το νέο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2020, επιφυλάσσει πολλά θετικά για την ταξιδιωτική και εμπορευματική κίνηση όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της Μακεδονίας.

Η Fraport Greece, εγκαίρως έχει αναπτύξει συνεργασία με πολλές αεροπορικές εταιρείες, προκειμένου να βάλουν απευθείας πτήσεις και σιγά σιγά εμφανίζονται τα αποτελέσματα.

Η Lufthansa, εκτός από την απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη, θα εγκαινιάσει και απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη - Μόναχο, από τις 27 Οκτωβρίου του 2020, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), με αεροσκάφη A320.

Η απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μόναχο, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση αυτού του δημοφιλούς προορισμού με τη Γερμανία, αλλά και με το διευρυμένο δίκτυο της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας σε όλον τον κόσμο. Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών που προσφέρει η Lufthansa στην Ελλάδα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς.

Sponsored Post