ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/06/2020 12:05 EEST

Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια στο «Έλενα Βενιζέλου»

Σε καραντίνα 14 εργαζόμενοι.

Eurokinissi
.

Νοσηλεύτρια του μαιευτικού νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, αναφέρεται σε δημοσίευμα της ΕΡΤ, που επικαλείται την ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρεται, η νοσηλεύτρια, που εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση και σε καραντίνα τέθηκαν 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ είχε αναφέρει πως εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει στην είσοδο του Νοσοκομείου διαλογή (θερμομέτρηση) ασθενών παρά μόνο στο τμήμα υποδοχής ασθενών με αποτέλεσμα λόγω συνωστισμού να υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού.

«Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις του Σωματείου Εργαζομένων στην Διοικήτρια για συντήρηση του Νοσοκομείου, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια. Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει συντηρητές στην τεχνική υπηρεσία με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμία κτιριακή συντήρηση. Τα κλιματιστικά λειτουργούν χωρίς συντήρηση, ειδικά τώρα με τον κορονοϊό που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς του ιού. Πώς να τηρηθούν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση κλιματιστικών στο Έλενας Βενιζέλου;» συμπληρώνεται σχετικά στην εν λόγω ανακοίνωση.

Sponsored Post