ΔΙΕΘΝΕΣ
07/12/2021 21:43 EET | Updated 07/12/2021 21:43 EET

Θρήνος και συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του Στέβαν Γέλοβατς

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του.

EUROKINISSIEurokinissi Sports

Θρήνος και απέραντη θλίψη επικράτησε όπως ήταν φυσικό στην κηδεία του Στέβαν Γέλοβιτς.

Η κηδεία έγινε την Τρίτη στο Νόβι Σαντ, την γενέτειρα του άτυχου μπασκετμπολίστα με τους συγγενείς και φίλους του, να τον αποχαιρετούν.

Ο Σέρβος που έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου έπειτα από σοβααό εγκεφαλικό που υπέστη, μερικές βδομάδες νωρίτερα, κηδεύτηκε σήμερα στην πόλη που γεννήθηκε το Νόβι Σαντ, στο οποίο είχε γεννηθεί στις 8 Ιουλίου 1989.

EUROKINISSIEurokinissi Sports

Εκτός από την οικογένεια του παίκτη στην κηδεία του το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του, ο Σάσα Ντανίλοβιτς, ο Μιλένκο Τέπιτς και άλλες προσωπικότητες του μπάσκετ. Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και η αδελφή του παίκτη. Από την ΑΕΚ το παρών έδωσαν ο συμπαίκτης του Δημήτρης Μαυροειδής σαν αρχηγός της ομάδας, ο διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Νικολάου και ο Team Manager Νίκος Κότσιαρης.

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και οι στιγμές που εκτιλήχθηκαν στο κοιμητήριο του Νόβι Σαντ, ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει και να συνηδειτοποιήσει ότι ο «αγαθός γίγαντας» των 2.08 μέτρων έφυγε τόσο γρήγορα, ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

EUROKINISSIEurokinissi Sports

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς, έκλεισε τον επικήδειό του, μιλώντας στα Ελληνικά με το εξής μήνυμα:

«Ευχαριστούμε Έλληνες για όλα. Έλληνες και Σέρβοι πάντα αδέλφια».

EUROKINISSIEurokinissi Sports
EUROKINISSIEurokinissi Sports
EUROKINISSIEurokinissi Sports