ΔΙΕΘΝΕΣ
15/11/2018 16:20 EET

Θρίλερ με τον θάνατο μπαλαρίνας σε λίμνη

Ήταν 23, πολύ όμορφη και βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μία επαγγελματίας μπαλαρίνα βρέθηκε νεκρή, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, σε λίμνη του Μιζούρι. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο άψυχο σώμα της αφότου ανακάλυψαν το αυτοκίνητό της, παρκαρισμένο κοντά στη λίμνη.

Η 23χρονη Ραφαέλα Στρόικ αγνοούνταν από τη Δευτέρα και «εντοπίστηκε νεκρή την Τετάρτη, στη λίμνη Μαρκ Τουέιν, από πιλότο ελικοπτέρου που συμμετείχε στην επιχείρηση ανεύρεσης της κοπέλας.

Σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν οι τοπικές αρχές, ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις δολοφονίας, όπως αναφέρει το ABC.

Η οικογένεια της είναι συγκλονισμένη από τον χαμό της και κανείς δεν γνωρίζει τι γύρευε η μπαλαρίνα σε αυτή την περιοχή, που απέχει 150 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο Σεντ Λιούις.

«Πάντα είχε μια ανοιχτή αγκαλιά και ήταν πολύ εγκάρδιος άνθρωπος» ανέφερε μια 15χρονη μαθήτριά της από σχολή χορού. Άλλες μαθήτριες της ακαδημίας χορού όπου δίδασκε η Ραφαέλα Στρόικ, με δάκρυα λένε ότι το μπαλέτο δεν ήταν καν το αγαπημένο τους μέχρι να τους αναλάβει η χαμογελαστή κοπέλα με τα μακριά μαλλιά.

 Τα δάκρυα των μαθητριών της δεν έχουν στερέψει ακόμα. «Ελπίζουμε να χορεύει με τα αστέρια» λέει η Βιτάλ στο fox2now .

Μέχρι τώρα είναι ασαφές τι μπορεί να οδήγησε την κοπέλα στην αυτοκτονία, αν ο θάνατός της προήλθε από ατύχημα ή αν κάποιος συγκάλυψε πολύ καλά τη δολοφονία της.