ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/04/2018 10:39 EEST | Updated 23/04/2018 10:40 EEST

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους αδίστακτους που πέταξαν βρέφος

Eurokinissi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, για τον εντοπισμό του ατόμου που δεν δίστασε να πετάξει ένα νεογέννητο μωρό - με τον ομφάλιο λώρο- στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων 5, με αποτέλεσμα το βρέφος να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, ερευνούν και τις γύρω πολυκατοικίες, μιας και απομακρύνεται το σενάριο ο δράστης να είναι ένοικος του κτιρίου, στον ακάλυπτο του οποίου βρέθηκε το αγοράκι. Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα πήραν κατάθεση από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιποννήσων 5, ενώ εξετάζονται και οι κάποιες κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή, αναζητώντας τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός, καθώς είναι το δεύτερο περιστατικού τέτοιου είδους που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό, αφού στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο στην Πετρούπολη.

Σήμερα, Δευτέρα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τη νεκροψία που θα δείξουν εάν το μωρό δολοφονήθηκε πριν εγκαταλειφθεί ή αν βρήκε αβοήθητο τραγικό θάνατο.