ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/08/2019 20:31 EEST

Τι έδειξε η νεκροτομή της Βρετανίδας αστροφυσικού που σκοτώθηκε στην Ικαρία

Ακαριαίος ο θάνατος της 34χρονης.

ASSOCIATED PRESS

Το χτύπημα στο κεφάλι κατά την πτώση της στη χαράδρα ήταν που έδωσε τέλος στη ζωή της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία, όπως έδειξε η νεκροτομή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΣΚΑΪ, τη νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης. Όπως διαπιστώθηκε, η Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της.

 

ASSOCIATED PRESS
 

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι, ενώ υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.